Mobirise

EnergieFlex : Beheersbare energie voor ESCO's

"Flex energie" of "flexibiliteit in energie" verwijst naar de mogelijkheid om het energieaanbod en -gebruik flexibel aan te passen aan de vraag of veranderende omstandigheden op de energiemarkt. Met O-Nexus EnergieFlex introduceren we een innovatieve oplossing die de ESCO in staat stelt om flexibel om te gaan met uw energieaanbod -gebruik en -distributie, met een focus op het opslaan van eigen opgewekte energie on-demand.

De Power Diversion Technology (Vermogensdiversificatietechnologie) kan rekening houden met lokale omstandigheden en de situatie op het stroomnet, door op woning- of wijkniveau de gunstigste energiebron te selecteren. Zo kunnen woningen en zelfs hele wijken functioneren als Virtual Power Plant.

Flexibele Energieopslag: Onze service stelt u in staat om eigen opgewekte energie onmiddellijk op te slaan in thermische en elektrische batterijen zowel lokaal in huis of in een collectieve (gedeelde) opslag.

Aanpassingsvermogen: Pas uw energieaanbod aan op de actuele vraag door energie op te slaan voor gebruik op piekmomenten.

Efficiƫnt Energiebeheer: Optimaliseer het gebruik van eigen opgewekte energiebronnen en reageer op variaties in de vraag met flexibele energieopslagoplossingen.

Betrouwbare Energievoorziening: Verbeter de betrouwbaarheid van uw energievoorziening door flexibele opslagmogelijkheden te benutten.

Flexibiliteit in Aanbod: Pas uw energieaanbod dynamisch aan, afhankelijk van de vraag, de markt (o.a. EPEX) en de beschikbaarheid van eigen opgewekte energie.

Duurzame Energieopslag: Gebruik on-demand opslagmogelijkheden voor duurzaam beheer van eigen opgewekte energie.

Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Contact us