Mobirise

Bouwbedrijven: Zet uitdagingen om in kansen met O-Nexus

Het energielandschap is een uitdagend speelveld voor bouwbedrijven. Innovaties, wetten en regels volgen elkaar in hoog tempo op; alles bijhouden is een vak apart geworden. Er wordt steeds meer van bouwbedrijven gevraagd op het vlak van duurzaam bouwen, wat het kostenplaatje ingewikkelder maakt.

Toch liggen in deze arena de kansen voor het oprapen. Met O-Nexus zet je je bouwbedrijf nadrukkelijk op de kaart met realisatie van innovatief en energiezuinig vastgoed.

Automatische SaaS-diensten voor duurzaam vastgoed
Gebruik onze unieke software om de energieprestatie van vastgoed precies in kaart te krijgen en om deze nog verder te verbeteren. Alles gaat automatisch en bewoners behouden hun wooncomfort.

De SaaS-diensten van O-Nexus stellen bouwbedrijven in staat om voorop te lopen in de energietransitie. Vestig je reputatie als vernieuwende bouwer en maak het eenvoudiger om aanbestedingen te winnen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

De kracht van O-Nexus voor bouwbedrijven?

Automatisch: Onze services werken volledig automatisch. Woningen behalen automatisch de beste energieprestatie, bij een wooncomfort van hoog niveau.

Schaalbaar: De technieken zijn merkonafhankelijk en de O-Nexus gateway is eenvoudig te installeren in prefab meterkasten. Dit maakt O-Nexus dé partner bij nieuwbouw- en renovatieprojecten van elke schaal.

Flexibel: Op elk gewenst moment kunnen diensten worden uitgebreid. Zo is vastgoed na installatie voorbereid op toekomstige veranderingen in het energielandschap.

Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Contact us