Mobirise

Fabrikanten: Samen halen we alles uit schone energie

Apparatuur die deel uitmaakt van een 'smart grid ready' woning, die het maximale haalt uit zelf opgewekte energie door slim om te gaan met opwekoverschot: daar hebben we jou als fabrikant en leverancier voor nodig.

Met onze software krijgt jouw bestaande apparatuur duidelijk meerwaarde in de energietransitie. Woningen met onze technologie besparen tot 30% CO2 door maximaal gebruik te maken van zelf opgewekte, schone energie. Zet je bedrijf nadrukkelijk in de markt als innovatieve kartrekker met O-Nexus. Samen maken we de wereld groener.

Alle diensten van O-Nexus OEM beschikbaar stellen aan jullie klanten ?

EnergieSturing. We maken jouw apparatuur 'energie smart': onze software schakelt je installatie met alle gebouwgebonden apparatuur. Het resultaat? Een synergie in de energiehuishouding, met maximaal gebruik van zelf opgewekt vermogen.

EnergieFlex
De O-Nexus software zorgt voor een koppeling met de energiemarkt zodat de apparaten rekening houden met de actuele uurtarieven. Op deze manier hebben bewoners die een dynamisch energiecontract afsluiten maximaal voordeel en minimale energiekosten.

EnergiePrestatie
Met EnergiePrestatiemetingen kan O-Nexus de werkelijke
prestatie van uw apparaten monitoren en rapporteren. Desgewenst worden aanvullende berekeningen gemaakt en gekoppeld met externe bronnen zoals bijvoorbeeld weerdata. Onze partners gebruiken deze informatie voor produktvalidatie of produktverbetering.

Word een belangrijke schakel in decarbonisatie. Je apparatuur maakt deel uit van een opstelling die tot 30% minder CO2 uitstoot.

Future proof in één klap. Het stroomnet staat de komende jaren voor veel grote veranderingen en uitdagingen. Wij leveren nu al een bijdrage aan decongestie met onze demand side response. We zijn klaar voor nieuwe regelgeving en maatregelen op het stroomnet.

Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Contact us